Adidas Ultra Boost Laceless Core Black/Cloud White

Игровые новинки

Модераторы: БольшойБрат, beseraf

Ответить
  • Автор
  • Сообщение
"Наблюдатель"
Сообщения: 3
Зарегистрирован: 24 июн 2021, 11:34

Adidas Ultra Boost Laceless Core Black/Cloud White

Сообщение tjb003s8 »

Изображение


Adidas Originals brengt de walkfootjoy.com uit tijdens Labor Day weekend. Een van de paren die beschikbaar zal zijn, is de "Core Black" -kleurstelling. Gemaakt met Primeknit-bovenwerk en een geribbelde textuur op de middenvoet. De sokachtige kraag en de Boost-middenzool over de volledige lengte maken het strakke ontwerp compleet.


Adidas Originals breidt hun populaire Adidas Schoenen Zwart serie uit met de adidas Ultra Boost Laceless-iteratie. Het toevoegen van de line-up is deze geheel nieuwe "Trace Scarlet" colorway voor het herfstseizoen. Met een wit bovenwerk gecombineerd met Scarlet Red-accenten op het geribbelde middenvoetgedeelte en een sokachtige enkelkraag. Een strakke witte hielkap, bijpassende Boost-middenzool over de hele lengte en een zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


Dit is bereikt door de Adidas Ultra Boost Laceless Core Black/Cloud White verbeteringen aan het geweven Primeknit-materiaal dat is gebruikt om het bovenwerk van de schoen te maken. Ten tweede is er geen kooistructuur die het bovenwerk in vorm houdt - dit helpt bij het verminderen van het gewicht en voegt ook algemene soepelheid toe. De UltraBoost Laceless vertrouwt ook op een aantal strategische stiksels in een boog rond de middenvoet voor structuurbehoud.


Om te beginnen biedt de sokachtige Speciale Prijs elastische schouder ondersteuning voor de achillespees van de voet. Het nauwsluitende ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm, maar is in het begin even wennen. U zult ook merken dat de UltraBoost Laceless aan de zijkanten van de voet naar binnen drukt, maar dit duurt slechts enkele minuten omdat de bovenstof zich vormt volgens de voetcontour. We hielden best van de lichtgewicht constructie en hoe goed deze zich aanpaste aan de voet.


https://www.walkfootjoy.com/
Ответить